Més notícies > Espai Virtual > Contacte >

Curs de premonitor/a de lleure – Intensiu Residencial – Castanyada 2020

Característiques:   Curs inclòs dins el Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya Per a més informació: Escola de l'Esplai Antic Roca 38, 3r pis - 17003 Girona Tel. 972 24 93 25 Contacta'ns per correu electrònic

Dades personals

*
*
*
*
Còpia de DNI *
Foto de carnet *
Còpia de la targeta sanitària *
*
*
*
*
*
*
Autorització paterna*
Descarrega-la aquí
*
*
*
Recorda que durant el curs serà imprescindible que la persona responsable estigui en possessió del document mèdic de prescripció. L'hi pots entregar en el moment de començar l'activitat, i te'l tornarà en acabar.
*
Si és que sí, adjunta'l

Dades acadèmiques i/o professionals

*
*
*

Educació en el lleure

*
*

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: FUNDACIÓ ESPLAI GIRONA – MARE DE DÉU DEL MONT. Antic Roca, 38. 3r pis. 17003 Girona. NIF G17603804. Correu electrònic de contacte: fundacio@fundacioesplaigirona.cat a través de la plataforma SinergiaCRM. Finalitat: gestió de la inscripció a l’acció formativa de referència, iniciatives informatives sobre cursos de formació de l’Escola de l’Esplai. Limitació temporal: les dades que ens cediu seran destruïdes o anonimitzades així que procedim a tancar el curs un cop finalitzat, llevat dels casos previstos per llei. Legitimació: consentiment de la persona interessada o del seu representant legal. Destinataris: les dades no es comunicaran a tercers, excepte en casos previstos per llei. Drets: accés a les dades, rectificació, supressió, oposició al tractament, limitació, portabilitat. Informació addicional: podeu consultar la política de protecció de dades personals de la FUNDACIÓ ESPLAI GIRONA – MARE DE DÉU DEL MONT a la pàgina d'avís legal.
*

Pagament

*
Preu: 170
Fundació Esplai Girona

Fundació Esplai Girona
C/ Antic Roca 38, 3r pis, Girona
Telf. 972 249 325

Contacte amb nosaltres