Més notícies > Espai Virtual > Contacte >

Curs de monitor/a de lleure – Bescanó – Intensiu Nadal 2021/2022

Curs organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Bescanó

Per a més informació i matrícules:

Escola de l’Esplai
Antic Roca 38, 3r pis – 17003 Girona
Tel. 972 24 93 25
Contacta’ns per correu electrònic

 

Els nostres cursos compleixen l’estàndard ISO 9001:2015. Consulteu la nostra política de qualitat clicant aquí.

Preu: 280
 • Dades personals

 • Tipus d'arxius acceptats: gif, jpg, jpeg, png, txt, pdf, doc, docx, odt.
 • Tipus d'arxius acceptats: gif, jpg, jpeg, png, txt, pdf, doc, docx, odt.
 • Tipus d'arxius acceptats: gif, jpg, jpeg, png, txt, pdf, doc, docx, odt.
 • Dades acadèmiques i/o professionals

 • Tipus d'arxius acceptats: gif, jpg, jpeg, png, txt, pdf, doc, docx, odt.
 • Educació en el lleure

 • Educació en el lleure

 • D’acord amb l’establert al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, l’informem que les seves dades seran incorporades al nostre sistema de tractament. Seguidament li facilitem la informació al respecte.

  Responsable: FUNDACIÓ ESPLAI GIRONA - MARE DE DEU DEL MONT. NIF: G17603804. Dirección: C/ Antic Roca, 38-3ª - 17003 - GIRONA - GIRONA.

  Finalitat: Tractarem les dades que ens proporcioni per a gestionar les sol·licituds de cursr estudis al centre i, un cop acceptada dita sol·licitud, per a la matriculació de l'alumne al centre i els processos administratius que d'ella se'n puguin derivar.

  Legitimació: RGPD. Article 6.1.c) el tractament és necessari per al compliment d’una obligació legal aplicable al Responsable del Tractament, Ley Orgánica 2/2006, de 3 de mayo, de Educación (LOE). Llei 12/2009, de 10 de Julio, d'Educació (LEC) ( Comunidad autónoma de Cataluña ). RGPD. Article 6.1.b) el tractament és necessari per l’aplicació a petició del client de mesures precontractuals o per a l’execució d’un contracte en el que l’interessat és part.

  Destinataris: Les seves dades poden ser cedides a un altre centre amb motiu d'un canvi de matrícula. Conselleries o Departament d'Educació.

  Decisions automatitzades, perfils i lógica aplicada: L’empresa NO prendrà decisions automatitzades.

  Terminis o criteris de conservació de les dades: Les dades personals es conservaran durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. Les dades incloses als processos d'admissió seran cancel·lats un cop finalitzats els procediments administratius i judicials de reclamació.

  Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició i a la portabilitat de les seves dades. Per això podrà utilitzar els formularis habilitats per la empresa, o bé, enviar un email a: fundacio@fundacioesplaigirona.cat.A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

  Ubicació: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades enviant un correu electrònic a: fundacio@fundacioesplaigirona.cat, indicant a l’assumpte INFORMACIÓ AMPLIADA, o bé a la nostra plana web.

Fundació Esplai Girona

Fundació Esplai Girona
C/ Antic Roca 38, 3r pis, Girona
Telf. 972 249 325

Contacte amb nosaltres