Més notícies > Espai Virtual > Contacte >

Curs de monitor/a de lleure – Olot – Intensiu Setmana Santa 2023

Curs organitzat conjuntament amb Esplais de la Garrotxa i amb la col·laboració de l’Àrea d’Educació i Joventut d’Olot

Per a formalitzar la matrícula omple el formulari que trobaràs més avall. Un cop feta la inscripció cal que facis el pagament al següent número de compte ES61 0081 0111 0200 0142 0846 posant el teu nom i cognoms i envia el comprovant a: cursos@fundacioesplaigirona.cat

POSSIBLES MODIFICACIONS: En el cas que canviïn les condicions sanitàries establertes per fer front a la COVID-19 o s’hagi de fer confinament del grup s’adaptarà el format del curs a modalitat semipresencial o a distància per tal de poder seguir amb la formació

       

 

Per a més informació:

Escola de l’Esplai

Antic Roca 38, 3r pis – 17003 Girona

Tel. 972 24 93 25

Contacta’ns per correu electrònic

 

Els nostres cursos compleixen l’estàndard ISO 9001:2015. Consulteu la nostra política de qualitat clicant aquí.

Preu: 260
 • Dades personals

 • Tipus d'arxius acceptats: gif, jpg, jpeg, png, txt, pdf, doc, docx, odt.
 • Tipus d'arxius acceptats: gif, jpg, jpeg, png, txt, pdf, doc, docx, odt.
 • Tipus d'arxius acceptats: gif, jpg, jpeg, png, txt, pdf, doc, docx, odt.
 • Dades acadèmiques i/o professionals

 • Tipus d'arxius acceptats: gif, jpg, jpeg, png, txt, pdf, doc, docx, odt.
 • Educació en el lleure

 • Educació en el lleure

 • D’acord amb l’establert al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, l’informem que les seves dades seran incorporades al nostre sistema de tractament. Seguidament li facilitem la informació al respecte.

  Responsable: FUNDACIÓ ESPLAI GIRONA - MARE DE DEU DEL MONT. NIF: G17603804. Dirección: C/ Antic Roca, 38-3ª - 17003 - GIRONA - GIRONA.

  Finalitat: Tractarem les dades que ens proporcioni per a gestionar les sol·licituds de cursr estudis al centre i, un cop acceptada dita sol·licitud, per a la matriculació de l'alumne al centre i els processos administratius que d'ella se'n puguin derivar.

  Legitimació: RGPD. Article 6.1.c) el tractament és necessari per al compliment d’una obligació legal aplicable al Responsable del Tractament, Ley Orgánica 2/2006, de 3 de mayo, de Educación (LOE). Llei 12/2009, de 10 de Julio, d'Educació (LEC) ( Comunidad autónoma de Cataluña ). RGPD. Article 6.1.b) el tractament és necessari per l’aplicació a petició del client de mesures precontractuals o per a l’execució d’un contracte en el que l’interessat és part.

  Destinataris: Les seves dades poden ser cedides a un altre centre amb motiu d'un canvi de matrícula. Conselleries o Departament d'Educació.

  Decisions automatitzades, perfils i lógica aplicada: L’empresa NO prendrà decisions automatitzades.

  Terminis o criteris de conservació de les dades: Les dades personals es conservaran durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. Les dades incloses als processos d'admissió seran cancel·lats un cop finalitzats els procediments administratius i judicials de reclamació.

  Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició i a la portabilitat de les seves dades. Per això podrà utilitzar els formularis habilitats per la empresa, o bé, enviar un email a: fundacio@fundacioesplaigirona.cat.A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

  Ubicació: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades enviant un correu electrònic a: fundacio@fundacioesplaigirona.cat, indicant a l’assumpte INFORMACIÓ AMPLIADA, o bé a la nostra plana web.

Fundació Esplai Girona

Fundació Esplai Girona
C/ Antic Roca 38, 3r pis, Girona
Telf. 972 249 325

Contacte amb nosaltres