Més notícies > Espai Virtual > Contacte >

Vols informació d’altres cursos?

Si no trobes la formació que busques, omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu quan comencem un nou curs del teu interès:        
Dades de contacte
Nom*
Cognoms*
Data de naixement*
Població*
Telèfon*
Correu*
En quin curs estàs interessat/da?*
Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable del tractament: FUNDACIÓ ESPLAI GIRONA – MARE DE DÉU DEL MONT. Antic Roca, 38. 3r pis. 17003 Girona. NIF G17603804. Correu electrònic de contacte: fundacio@fundacioesplaigirona.cat a través de la plataforma SinergiaCRM. Finalitat: gestió de la inscripció a l’acció formativa de referència, iniciatives informatives sobre cursos de formació de l’Escola de l’Esplai. Limitació temporal: les dades que ens cediu seran destruïdes o anonimitzades així que procedim a tancar el curs un cop finalitzat, llevat dels casos previstos per llei. Legitimació: consentiment de la persona interessada o del seu representant legal. Destinataris: les dades no es comunicaran a tercers, excepte en casos previstos per llei. Drets: accés a les dades, rectificació, supressió, oposició al tractament, limitació, portabilitat. Informació addicional: podeu consultar la política de protecció de dades personals de la FUNDACIÓ ESPLAI GIRONA – MARE DE DÉU DEL MONT a la pàgina d'avís legal.
He llegit i accepto la informació bàsica sobre protecció de dades i autoritzo el tractament de les meves dades personals en els termes i condicions que es descriuen i per a les quals he prestat el meu consentiment.*
Fundació Esplai Girona

Fundació Esplai Girona
C/ Antic Roca 38, 3r pis, Girona
Telf. 972 249 325

Contacte amb nosaltres