Esplai Capicua

Més notícies > Espai Virtual > Contacte >

Qui som?

Contacte: ecapicua@gmail.com

 

L’Esplai Capicua és una entitat sense ànim de lucre destinada al lleure infantil i juvenil de Lloret de Mar.

La principal activitat és el casal d’hivern, on mitjançant la metodologia dels centres d’interès, fem moltíssimes activitats programades: jocs de córrer, gimcanes, jocs d’interior, dinàmiques, tallers, colònies, etc. Tot per a nens de 6 a 14 anys (de primer de primària a 4t ESO i adaptat a les necessitats de cada edat i grup).

La tasca educativa del curs té el punt final a l’última setmana del mes de juny, quan tot l’esplai, segons l’edat dels participants, marxa de colònies, campaments o ruta 7 dies. D’aquesta manera, els infants i joves poden gaudir d’un entorn de convivència i amistat a través del quotidià i les activitats planificades.

Per acabar, és important recordar que l’entitat organitza i participa en altres activitats obertes al poble, com per exemple carnaval, gimcanes o cucanyes coorganitzades amb altres entitats o trobades amb altres esplais del territori.

Les activitats més detallades són:

Colònies, campaments i ruta. És una de les activitats més esperades de l’any. En acabar el curs a finals de juny, en funció del grup d’edat, marxem vuit dies de colònies, campaments i ruta per dur a terme tot tipus de jocs, dinàmiques, tallers i un llarg etcètera d’activitats. A més, comptem amb uns intendents de primera: els pares de l’esplai. Amb tot plegat l’aventura està totalment garantida i l’experiència és del tot única.

 

Xocolatada. Arriba la fred, i amb ella el nadal. A l’esplai és tradició que tots els grups de l’esplai junt amb les famílies, ens trobem per cantar nadales i menjar xocolata amb melindros.

 

Castanyada. Cada any la castanyera ens rep amb una paperina ben plena de castanyes. És el dia en que tot l’esplai, de petits a grans, duem a terme una activitat conjunta per ajudar a la castanyera amb la recepta de les castanyes.

 

Sortida mares, pares i fills. Arriba el moment! Els pares també són una part fonamental de l’esplai, i és per això que un cap de setmana del tercer trimestre marxem mares, pares i fills tan a pujar un cim com a fer una petita ruta per la muntanya. Acabem dinant plegats i ens enduem un bon record de diumenge.

 

Sortida conjunta. Amb el segon trimestre arriba l’esperada sortida conjunta! Tot l’esplai marxem un cap de setmana de colònies. És un dels pocs moments en que ens reunim els cinc grups, és per això que ens relacionem entre grans i petits i passem una sortida increïble.

 

Facebook: https://www.facebook.com/esplaicapicua/

Instagram: https://www.instagram.com/esplaicapicua/

Què fem?

Sopar 25è Aniversari


Edat: Adolescents i joves
Lloc: Lloret de Mar
Esplai Capicua

Per fi arriba el super sopar de gal·la del 25è aniversari!

Fa molt de temps que ens ho esteu demanant... i ja està aquí! El dia 21 de Maig ens reunirem per a celebrar tots junts aquests 25 anys de l'Esplai Capicua!

Aquest sopar està destinat a tothom que ha tingut algun vincle amb l'esplai durant aquests 25 anys d'història! De ben segur que serà una gran vetllada, plena d'emocions i com no de sorpreses!

El sopar serà el dia 21 de Maig a les 21:00 h a l'Hotel Olympic de Lloret de Mar (Entrada per Evenia Olympic Park).

El preu és de 30€ pel menú d'adults i els Isards i 15€ pel menú de nens.

En el menú d'adults, el segon plat és a triaar entre carn i peix, mentre que pels nens és un menú infantil compert.

- Peix: Tall de rap cuit amb mantega d'ametlla marcona acompanyat amb un saltat de verduretes

- Carn: Melòs d'Ibèric amb compota de poma àcida i caramel·litzada i toffee de sucre de canya.

Per assistir al sopar s'ha de fer el pagament mitjançant el codi de barres abans del dia 14 de Maig. És important que en el pagament indiqueu el nom de la persona inscrita, el grup de l'esplai pertinent o on va el vostre fill i si es vol sopar carn o peix en el menú d'adult,

I no tot serà el menjar...... Prometem activitats, diversió i una bona estona! Us hi esperem!

Fideuada i Càpsula del temps


Edat: Infants
Lloc: Lloret de Mar
Esplai Capicua

El diumenge 15 de Maig arriba la gran Trobada de Pares i Fills! Ens trobarem a les 10:30 a l'Ermita de les Alegries, on jugarem, farem activitats, dinarem un menjar espectacular i fins i tot enterrarem una càpsula del temps! No hi podeu faltar!

La Fideuà serà espectacular gràcies als grans cuiners que tenim! Jugarem tots junts, nens, nenes, pares, mares, cosins, tiets, avis i tothom que vulgui venir!

A més, sabeu que és una càpsula del temps? Aprofitarem per enterrar una càpsula que conté part de la història d'aquests 25 anys d'esplai, passat, present i futur; perquè d'aquí uns anys, la gent del Capicua del futur la desenterri i recordi tot el que vam fer! Segur que serà molt emotiu!

Com us podeu inscriure?

El dia 23 d'Abril i 7 de Maig ens trobareu de 16h a 18h al Fòrum lloretenc (C/Felicià Serra i Mont nº13) per fer les inscripcions. El preu per la Fideuà és de 3€ per persona (pagament en efectiu).

A més, aquests mateixos dies, podreu provar les talles i demanar les samarretes del 25è aniversari (Recordeu aquell disseny tan xulo que va guanyar?). El preu de les samarretes és de 7€ (pagament en efectiu).

Reunió de Pares Colònies i Campaments


Edat: Infants
Lloc: Lloret de Mar
Esplai Capicua

Bones Capifamílies!

El divendres 13 de Maig ens trobarem a les 21:00 al Puntet de Lloret per a fer la reunió informativa de cara a les colònies i campaments d'una setmana (del 23 al 30 de Juny)! Recordem que és molt important assistir-hi, tant pels que és la primera vegada que marxen, com pels que ja ho han fet, per poder saber totes les novetats d'aquest any.

Com ja sabeu, també estem buscant cuiners/es que ens vulguin acompanyar al Campament a passar l'estada amb nosaltres!

Us hi esperem a tots!

Parada de Sant Jordi


Edat: Adolescents i joves
Lloc: Lloret de Mar
Esplai Capicua

Avui dia de Sant Jordi, els Isards estaran al passeig Jacint Verdaguer venent llibres, roses de llaminadura, punts de llibre i moltes més sorpreses.

No dubteu en passar-hi i gaudir plegats d'aquesta bonica diada!

Sortida Conjunta


Tipus d'activitat: Colònies (hivern)
Edat: Infants
Lloc: Lloret de Mar
Esplai Capicua

Quin cap de setmana més bonic hem passat tots plegats!

Moltes gràcies a totes les persones que hi heu assistit, ha sigut ESPECTACULAR veure com gaire bé 100 persones hem ajudat als quadres de la Mansió dels Arxiducs ha tornar al seu lloc i a solucionar els robatoris!

Esperem que ho hagueu passat tan bé com nosaltres!

Moltes gràcies!

Exposició 25è aniversari


Edat: Adolescents i joves
Lloc: Lloret de Mar
Esplai Capicua

Moltes gràcies a tots els que heu vingut per fer que la inauguració sigui tot un èxit!

En motiu del 25è aniversari de l'Esplai Capicua hem organitzat una exposició a la Biblioteca de Lloret del 28 de Febrer al 4 de Març! Trobareu cartells, fotografies, disfresses i moltíssim records de tots aquests anys que hem viscut plegats!

Aquí en podeu trobar més informació:

http://www.novaradiolloret.org/lesplai-capicua-celebra-25e-aniversari-ex...

Ens veiem el pròxim dissabte!!!

Fundació Esplai Girona

Fundació Esplai Girona
C/ Antic Roca 38, 3r pis, Girona
Telf. 972 249 325

Contacte amb nosaltres