Esplai Shalom

Més notícies > Espai Virtual > Contacte >

Qui som?

Qui som?

L’esplai Shalom forma part del grup d’esplais parroquials de Lloret de Mar, que és el nom que rep la coordinació dels quatre centres d’esplai que formen part de la Parròquia de Sant Romà de Lloret. Aquests centres són els següents:

  • Esplai SHALOM
  • Esplai DOFINS
  • Esplai BIMBIRIMBOINES
  • Esplai XOC i BABY XOC

Shalom té la seva seu al barri de El Rieral, més concretament, al Centre Cívic d’aquest indret (C. Joan Fuster i Ortells, 12). És l’únic esplai que està situat fora de l’edifici parroquial (l’Erol) del temple de Sant Romà. És un esplai que va néixer l’any 1991 i que per tant, ja té més de 25 anys d’experiència en el món del lleure.

Des del seu naixement, l’Esplai Shalom s’ha encarregat de posar el seu granet de sorra en l’educació d’infants i joves de la vila de Lloret mitjançant les activitats de lleure.

Què fem?

La nostra principal activitat és el casal d’hivern els dissabtes a la tarda de 16 h a 18 h des d’octubre fins a finals de maig, on ens trobem a la nostra seu i treballem mitjançant el joc, dinàmiques, tallers, gimcanes, etc.

També fem altres activitats com Halloween, casals de Nadal i Setmana Santa, o les colònies de juny on marxem una setmana sencera a una casa de colònies a la muntanya a gaudir de l’entorn que ens envolta.

Si voleu saber més sobre les nostres activitats o voleu venir a la següent i no sabeu com fer-ho, podeu contactar amb nosaltres a través de qualsevol dels nostres canals.

Contacte: esplaishalom@gmail.com

Edat: infants i joves (3 a 16 anys)

Xarxes socials:

Facebook: https://www.facebook.com/shalom.esplai.9/

Instagram: https://www.instagram.com/esplaishalom/?hl=es

Twitter: https://twitter.com/EsplaiShalom

Què fem?

Colònies de juny

Tipus d'activitat: Colònies (estiu)
Edat: Adolescents i joves
Lloc: Lloret de Mar
Esplai Shalom

Arriben les colònies de juny de l'Esplai Shalom.

Casalet d'hivern

Tipus d'activitat: Casal (hivern)
Edat: Infants
Lloc: Lloret de Mar
Esplai Shalom

Farem un casal de setmana santa.

Fundació Esplai Girona

Fundació Esplai Girona
C/ Antic Roca 38, 3r pis, Girona
Telf. 972 249 325

Contacte amb nosaltres