PPFPS – Centre d’Esplai PL

Més notícies > Espai Virtual > Contacte >

Qui som?

Contacte: centredesplai@gmail.com

 

Qui som?

Som una entitat ben coneguda a la nostra població, que va néixer ara fa uns 55 anys a partir de les inquietuds d’alguns pares, mestres, responsables del poble, i altres,.. per oferir una educació completa als seus fills i filles per tal d’esdevenir els homes i dones d’avui i de demà.

El Patronat de Pares de Família-Parròquia de Sarrià de Ter (PPF) és una institució (centre federat a la Coordinació de Centres d’Esplai de la Fundació Mare de Déu del Mont del Bisbat de Girona) lligada a la Parròquia de Sarrià de Ter que des de fa més de 50 anys es dedica, entre altres activitats, a organitzar casals, colònies, campaments i camps de treball, segons les necessitats i demandes del seu medi més proper.

El PPF-Parròquia de Sarrià de Ter pertany a la parròquia de Ntra. Sra. de la Misericòrdia. Va ser creat al 1962 per un grup de pares i mares i amb l’ajut del Sr. Martí Ballada (alcalde en aquell moment) i posteriorment també Mn. Gabriel Roura, que en aquells moments era el vicari (avui canonge i arxiver de la catedral de Girona). En aquell moment varen construir un petit teatre situat al carrer Firal, 40 (darrera de l’Ajuntament), avui s’ha reconvertit en Sala d’actes i exposicions. Anys més tard el Bisbat cedí  la Rectoria de Granollers de Rocacorba per dedicar-la a Casa de Colònies; gràcies al treball de moltes famílies del poble es va aconseguir habilitar-la i en aquest moment està legalitzada amb el número 262.

Finalitat de l’entitat

El Patronat de Pares de Família va iniciar la seva activitat a principis dels anys 60 en diferents activitats d’estiu, promogudes per la parròquia i realitzades  per un grup de pares i de joves.

En el 1979 varen ser aprovats els seus Estatuts dels quals es poden extreure els seus objectius:

“Els objectius del Patronat són:

a)Desvetllar, Animar i Enfortir entre els seus membres el sentit cristià de vida.

b)Promoure i mantenir entre els associats relacions d’amistat i companyerisme, ajudant-se mútuament.

c)Oferir als associats tot tipus d’activitats, sobretot les educatives, culturals, d’esplai, per la seva formació integral i temps de diversió que necessiten.”

(Extret dels Estatuts Títol 1 art.2)

Pàgina WEB: https://esplaipl.wordpress.com/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/esplaipl/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/esplaipl/

TWITTER: https://twitter.com/esplaipl/

Què fem?

Ruta Pirineu

Tipus d'activitat: Ruta (hivern)
Edat: Infants
Lloc: Sarrià de Ter
PPFPS – Centre d’Esplai PL

Fundació Esplai Girona

Fundació Esplai Girona
C/ Antic Roca 38, 3r pis, Girona
Telf. 972 249 325

Contacte amb nosaltres