Descobreix les cases

Categoria: Cases de Colònies
19 de setembre de 2017

El Servei de Cases de Colònies és la secció de la FUNDACIÓ ESPLAI GIRONA que gestiona les cases de colònies que són propietat del Bisbat de Girona, i d’altres cases de colònies gestionades per parròquies o bé gestionades privadament per particulars.

El Servei de Cases de Colònies gestiona les cases d’Els Arcs-Joan Julià i La Cot, situades a Santa Pau a la Garrotxa; Santa Eugènia d’Agullana situada a Agullana a l’Alt Empordà; Sant Martí de Llémena al municipi de Sant Martí de Llémena al Gironès; Colònies Sant Privat situada a Sant Privat d’en Bas a la Garrotxa; El Mercadal al municipi de Foixà al Baix Empordà i La Rectoria al municipi de Sant Salvador de Bianya a la Garrotxa.

Les nostres cases de colònies es troben situades en emplaçament únics i privilegiats. El nostre objectiu és facilitar un espai amb condicions per l’encontre de grups que volen impulsar l’educació en el temps lliure, la descoberta de la natura, el treball social i la transmissió de valors que ajudin a créixer les persones.

No ho dubtis més i demana’ns informació!

Fundació Esplai Girona

Fundació Esplai Girona
C/ Antic Roca 38, 3r pis, Girona
Telf. 972 249 325

Contacte amb nosaltres